معمای صنفی سال

تأخیر اسفبار پرداخت‌های بیمه‌ها به پزشکان خانواده شهری استان فارس و مازندران؛ مشکل از کجاست؟

دکتر سیامک متقیان‌پور، پزشک خانواده شهری و عضو هیات‌ مدیره انجمن پزشکان عمومی شیراز


➖ تمام اسناد بالادستی نظام از جمله سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری از اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع قویاً دفاع می‌کنند.

➖ وزیر محترم بهداشت می‌گوید: برای اجرای برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع آمده است و توجه وی به ایده‌های انجمن‌های علمی، زبانی نیست و باید از FFS گذر کنیم و…

➖ رئیس و اعضای کمسیون بهداشت مجلس، رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، نخبگان جامعه پزشکی از هر دو جناح حاکمیت، همه یک‌صدا میگویند باید هر چه سریع‌تر پزشک خانواده و نظام ارجاع، عملیاتی شود و نجات طرح تحول بسته به اجرای صحیح این برنامه است و…

➖ مسئولان امنیتی و سیاسی استان فارس و مازندران، بارها کتباً (به مراجع بالاتر) اعلام کرده‌اند که عدم پرداخت به‌موقع حق‌الزحمه پزشکان خانواده استان فارس و مازندران (که ارتباط مالی ایشان با مراجعین قطع شده است) ابعاد امنیتی-سیاسی دارد و بارها پزشکان خانواده استان فارس، اعتراضات گسترده و دامنه‌داری در این زمینه کرده‌اند و…

➖ دکتر کبیر که در کنار وزیر فعلی بهداشت در سازمان برنامه‌ و بودجه بوده است، می‌گوید: برای اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع، پول هست و باید هر چه زودتر عملیاتی شود.

➖ ریاست‌های کل سازمان نظام پزشکی و ریاست آن سازمان در شیراز (سرکار خانم دکتر وفائی) بارها خواستار حل این معضل شده‌اند.

➖ انصاف و عقل سلیم می‌گوید که وضعیت پزشکان خانواده‌ای که ارتباط مالی آن‌ها با مراجعین قطع شده است، نه‌تنها مشابه حقوق‌بگیران دولت است بلکه به دلیل اینکه باید حقوق مراقب سلامت و منشی و… بدهند، از آن‌ها هم بدتر هست.

کاش حداقل یک نفر پیدا می‌شد و به ما می‌گفت مشکل از کجاست! چرا بعد از ۸۰ ماه، این استخوان در زخم همچنان ادامه دارد و حتی گاه بدتر هم شده است؟ همه مسئولان به‌وضوح متواری شدن پزشکان خانواده از این برنامه را به خاطر این معضل، مشاهده کرده‌اند.

(Visited 52 times, 1 visits today)

درباره‌ Iranian Society General Physicians

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*